Sinangil'den Glutensiz Grissini ( 12 – 15 Adet )
Hamur malzemeleri;
Hamur malzemeleri;
200 gr ( 1,5 su bardağı ) Sinangil Glutensiz Un
6 gr ( 2 çay kaşığı ) Yemeklik Tuz
6 gr ( 3 çay kaşığı ) Şeker
2 gr ( ½ çay kaşığı ) Kabartma Tozu
1 adet Yumurta
1 adet Yumurta sarısı
75 gr Margarin
10 ml ( 1 yemek kaşığı ) Su
20 gr Susam
Hazırlanışı:
Yumurta sarısı ve susam hariç bütün malzemeleri bir kapta iyice yoğurun. Elde edilen hamuru 6 – 8 eşit parçaya bölün. Her parçayı parmak kalınlığında çubuk haline getirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp susam serpin.
Pişirme:
Önceden ısıtılmış 180 – 190 º C fırında 15 – 20 dk pişirin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder